Clinics

 Weteringloop

Kamerik

Zaterdag 9 mei 2020

Clinics


Hardloopclinics voor beginnende en meer gevorderde lopers


Donderdag 14 februari beginnen in Kamerik weer de clinics voor de Weteringloop.  In 13 weken tijd, worden de deelnemers klaargestoomd om mee te doen aan de Weteringloop.

De clinics zijn voor beginners (5 km) en meer gevorderde (10 km) lopers. Beginners zijn mensen die nog nooit hebben gelopen, voor wie het lang geleden is of voor lopers die af en toe lopen. Wil je meedoen aan de clinic voor de 10 kilometer dan moet je minimaal 20 minuten achter elkaar hard kunnen lopen.

De trainingen worden gegeven door ervaren hardlooptrainers.


De trainingen beginnen om 20.00 uur en duren inclusief warming-up en cooling-down ongeveer 1.15 – 1.30 uur.  Verzamelpunt: de kantine van de voetbalvereniging VV Kamerik aan de Overstek.Voordat de clinics beginnen wordt er een informatieavond georganiseerd. Hier hoor je meer over hardloopschema’s, kleding, schoenen en voeding. En kun je natuurlijk  al je vragen stellen.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 40,-- die via automatische incasso worden geïnd.  Voor dit bedrag krijg je 13 trainingen en een startnummer voor de Weteringloop.


Inschrijven voor de loop zelf is dus niet meer nodig.Inschrijven

Download het inschijfformulier m.b.v de downloadknop

Vul het formulier in en mail dit naar:  secretariaat@weteringloop.nl

Je ontvangt hierna een inschrijf/ontvangstbevestiging.


Hoofdsponsors

Toeschouwers