Wandelen

Wandelen

Wandelingen door en rond Kamerik, de polders in het Groene Hart, de Grechtkade en langs de Oude Rijn

   

Op zaterdag 9 mei 2020 organiseert de Kamerikse Weteringloop onder auspiciën van de SGWB ook een drietal wandeltochten door Kamerik en het Groene Hart. Er zijn mooie en afwisselende tochten uitgezet over 14, 21 en 31 km.

Let op: honden kunnen helaas niet worden toegestaan in verband met het passeren van boerenerven!

Alle wandelingen starten in het pittoreske dorpje Kamerik, nabij Woerden. Wandelend langs de Kamerikse Wetering, langs en deels door weilanden en over de prachtige Grechtkade ervaart u de rust en ruimte van het Groene Hart en geniet u van de prachtige uitzichten van het mooie veenweide-landschap.

 

De wandelingen gaan o.a. langs het dorpje Kanis, het oude Oortjespad, de Pitch en Putt(golf)baan van restaurant Kameryck  en recreatieboerderij De Boerinn met uitkijktoren. Op de 21 en 31 km lange wandelingen loopt u tevens langs de Oude Rijn. De routes lopen deels door weilanden en/of de graskade langs De Grecht, dus trek goed schoeisel aan en voorkom natte voeten! Langs de gepijlde routes zijn diverse rust- en drinkpunten aanwezig.

Voor een ieder die niet wil rennen, maar wél op pad wil,

kan er ook lekker gewandeld worden!

Hoe werkt het?


Inschrijven voor de wandelingen is mogelijk op de dag zelf bij het inschrijfbureau ter plaatse van 8.00 uur tot 11.00 uur. Begin- en eindpunt: Voetbalvereniging Kamerik, Overstek 2-A  3471 EJ  Kamerik

 

Het inschrijfgeld is € 3,- voor leden van een erkende wandelsportorganisatie en € 4,-  voor de overige wandelaars.

U ontvangt een routebeschrijving, een routekaart en een leuke herinnering.


Route 14 km 

Route 21 km 

Route 31 km 

Opmerkingen? vragen? Vrijwilliger worden?

Neem gerust contact met ons op!

Copyright © All Rights Reserved