Clinics

Clinics


Hoe werkt het?De Kamerikse Weteringloop organiseert, in samenwerking met Four Performance Kamerik hardloopclinics voor beginnende en meer gevorderde lopers. Zin om je samen met anderen lekker voor te bereiden voor de wedstrijd?


Eind augustus 2021 starten we weer! De 5 km clinics starten op zaterdagochtend 28 augustus door het team van Four Performance, de 10 km clinics op dinsdagavond 24 augustus door een gecertificeerde hardlooptrainer.

In 6weken tijd, worden de deelnemers klaargestoomd om mee te doen aan de Weteringloop.

Mocht je vragen hebben over deze clinics, kun je die stellen via secretariaat@weteringloop.nl

Heb je nog nooit of al lang niet meer gelopen? Schrijf je dan in voor de beginners. Als je mee wilt doen aan de clinic voor de 10 kilometer dan moet je minimaal 30 minuten achter elkaar hard kunnen lopen.De trainingen worden gegeven door ervaren hardlooptrainers. Ze duren inclusief warming-up en cooling-down ongeveer 1.15 – 1.30 uur.  Overige informatie wordt doorgegeven bij inschrijving


Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 40,-- .  Voor dit bedrag krijg je 6 trainingen, een shirt en een startnummer voor de Weteringloop. Inschrijven voor de loop zelf is dus niet meer nodig. Het bedrag wordt via een automatische incasso door ons geind.


Inschrijven

Via de knop "Inschrijven Clinics" kun worden ingeschreven voor voor de clinics.

Je ontvangt van ons  een inschrijf/ontvangstbevestiging, dit kan een paar dagen duren. 
Bij vragen: secretariaat@weteringloop.nl

Lekker samen voorbereiden en fit worden!