Clinics

Clinics


Hoe werkt het?De Kamerikse Weteringloop organiseert, in samenwerking met het beweegteam Woerden ook hardloopclinics voor beginnende en meer gevorderde lopers. Zin om je samen met anderen lekker voor te bereiden voor de wedstrijd?


Donderdag 19 maart 2020 starten we weer!  In 8 weken tijd, worden de deelnemers klaargestoomd om mee te doen aan de Weteringloop.

Voordat de clinics beginnen wordt er een informatieavond georganiseerd. Hier hoor je meer over hardloopschema’s, kleding, schoenen en voeding. En kun je natuurlijk  al je vragen stellen.

Heb je nog nooit of al lang niet meer gelopen? Schrijf je dan in voor de beginners. Als je mee wilt doen aan de clinic voor de 10 kilometer dan moet je minimaal 20 minuten achter elkaar hard kunnen lopen.De trainingen worden gegeven door ervaren hardlooptrainers. Ze zullen beginnen om 20.00 uur en duren inclusief warming-up en cooling-down ongeveer 1.15 – 1.30 uur.  Verzamelpunt: de kantine van de voetbalvereniging VV Kamerik aan de Overstek.


Lekker samen voorbereiden en fit worden!

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 40,-- .  Voor dit bedrag krijg je 8 trainingen, een shirt en een startnummer voor de Weteringloop. Inschrijven voor de loop zelf is dus niet meer nodig. Het bedrag wordt via een automatische incasso door ons geind.


Inschrijven

Download het inschijfformulier m.b.v de downloadknop (het kan zijn dat het formulier in je map "downloads" terecht komt).

Vul het formulier in en mail dit naar:  secretariaat@weteringloop.nl

Je ontvangt van ons  een inschrijf/ontvangstbevestiging, dit kan een paar dagen duren.

Opmerkingen? vragen? Vrijwilliger worden?

Neem gerust contact met ons op!

Kamerikse Weteringloop

Copyright © All Rights Reserved