Nieuwe hoofdsponsor: Kwakkenbos BV uit Harmelen

Kwakkenbos draagt vanuit haar sociaal maatschappelijke rol graag een steentje bij aan de ondersteuning van lokale sportverenigingen en sportevenementen. Want sport staat voor ontspanning, presteren, plezier, een goede gezondheid en samenwerking. Allemaal zaken die wij als Kwakkenbos ook hoog in het vaandel hebben staan.

In de komende editie slaan de organisatie van de Kamerikse Weteringloop en Kwakkenbos dan ook graag de handen inéén om er samen voor te zorgen dat er zoveel mogelijk lopers mee kunnen doen. Hierdoor dragen we samen bij aan een gezond en sportief Kamerik (en omstreken). Wij zijn er dan ook trots dat we De Weteringse 10km hebben mogen adopteren.


Het hardloopevent wordt georganiseerd in Kamerik, dat ligt in onze Gemeente en daar is Kwakkenbos niet onbekend. Naast de gerealiseerde bouw van basisschool Eben Haëzer en 10 CPO woningen aan de Wilgenhof zullen we er in het derde kwartaal van 2024 aan de gang gaan om het project De Opkamer te realiseren.

Sporten is het beste uit jezelf halen, dat sluit naadloos aan bij onze kernwaarden. Het beste halen uit jezelf geldt voor je werk of school, maar ook voor de sport waar je voor kiest. Omdat doen waar je goed in bent je energie geeft en het beste uit jou haalt. De medewerkers van Kwakkenbos zijn al uitgedaagd om zich te melden voor dit sportieve evenement! Elke door hen hardgelopen km wordt omgezet in een mooi bedrag dat uiteindelijk aan een lokaal goed doel zal worden geschonken.

Kwakkenbos is dè ontwikkelende bouwer van Midden Nederland. We zijn een modern middelgroot familiebedrijf dat staat voor een servicegerichte en persoonlijke aanpak: BOUWEN IN VERBINDING. Wij werken vanuit het energie neutrale pand aan de Harmelerwaard 1 in Harmelen. Wij bouwen en ontwikkelen woningen, appartementen en utilitaire projecten. Ook verbouwen, renoveren en verduurzamen we bestaande projecten.

Kijk op de button voor meer informatie over ons bedrijf.

Veviviacc: de sponsor van de kidsrun!

VeViViacc is al jaren een vaste hoofdsponsor en deze stellen we graag aan u voor:

VeViViacc is een klein, maar zeer betrokken accountantskantoor te Kamerik.
Door de geringe omvang zijn de contactlijnen altijd kort.


VeViViacc behartigt de belangen van ondernemingen uit diverse branches in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB).
Door hun ervaring en zeer gevarieerd cliëntenbestand zijn zij in staat hun dienstverlening in vele facetten voor u te vervullen.


VeViViacc heeft een groot netwerk en veel samenwerkingen en biedt verschillende diensten aan.


VeViViacc is een zeer betrokken sponsor die naast sponsoring al vele jaren, met het hele gezin meeloopt!


De inschrijvingen zijn gestart


Schrijf je nu in voor de loop op 20 april 2024

de Clinics zijn gestart!

Kwakkenbos wil zoveel mogelijk medewerkers laten meedoen, daar vitaliteit en verbinding bij onze cultuur hoort.


Claudia Kwakkenbos

We heten onze nieuwe hoofdsponsor van harte welkom: de firma Kwakkenbos. Het bouwbedrijf bouwt veel in de omgeving van Kamerik en gaat binnenkort zelfs aan het Weteringloop-parcours aan de slag met de bouw van het project "de Opkamer" (www.opkamerkamerik.nl)

Kwakkenbos BV heeft een van onze lopen geadopteerd:

"de Kwakkenbos 10 km"

Nieuwe hoofdsponsor!

1-9 MEI 2021 werd de virtuele Weteringloop gelopen! 


#heelkamerikrent

Fijne feestdagen!
25 december 2019

Dag van de vrijwilliger

7 december 2019

Het is vandaag “de Dag van de vrijwilliger”! En de Kamerikse Weteringloop zou nergens zijn zonder al deze enthousiaste vrijwilligers elk jaar. Afgelopen jaar zorgden meer dan 80 mensen dat het weer een succes werd. DANK JULLIE WEL!!

Winnaars GHC bekend!

Dateline \\ News Category

Op 25 augustus was de laatste wedstrijd van het Groene Hardloopcircuit 2019. In de hitte liepen 172 deelnemers over de mooie polderwegen van Harmelen. Het eindklassement is bekend, en de cadeaubonnen en goodybags kunnen opgehaald worden!

Wijnand Fransen heeft over de vier hardloopwedstrijden het beste resultaat behaald, en is de winnaar van het Groene Hardloopcircuit 2019! Met slechts vier punten achterstand heeft Merlijn Gootjes de tweede plaats in de wacht gesleept. Gerard Hagoort stijgt vijf plaatsen, en verovert de derde plaats in het klassement.


Alle organisatoren van het GHC bedankt! Totaal hebben dit jaar ruim 1200 deelnemers meegelopen in het circuit, en een ding kunnen we jullie al verklappen...volgend jaar doen we het weer!

 

Organisatie GHC bedankt!

Groene hardloopcircuit


Alle organisatoren van het GHC bedankt! Totaal hebben dit jaar ruim 1200 deelnemers meegelopen in het circuit, en een ding kunnen we jullie al verklappen...volgend jaar doen we het weer!