Nieuws

De inschrijvingen zijn gestart


Schrijf je nu in voor de loop op 20 april 2024

de Clinics zijn gestart!

Kwakkenbos wil zoveel mogelijk medewerkers, daar vitaliteit en verbinding bij onze cultuur hoort.


Claudia Kwakkenbos

We heten onze nieuwe hoofdsponsor van harte welkom: de firma Kwakkenbos. Het bouwbedrijf bouwt veel in de omgeving van Kamerik en gaat binnenkort zelfs aan het Weteringloop-parcours aan de slag met de bouw van het project "de Opkamer" (www.opkamerkamerik.nl)

Kwakkenbos BV heeft een van onze lopen geadopteerd:

"de Kwakkenbos 10 km"

Nieuwe hoofdsponsor!

1-9 MEI 2021 werd de virtuele Weteringloop gelopen! 


#heelkamerikrent

Fijne feestdagen!
25 december 2019

Dag van de vrijwilliger

7 december 2019

Het is vandaag “de Dag van de vrijwilliger”! En de Kamerikse Weteringloop zou nergens zijn zonder al deze enthousiaste vrijwilligers elk jaar. Afgelopen jaar zorgden meer dan 80 mensen dat het weer een succes werd. DANK JULLIE WEL!!

Winnaars GHC bekend!

Dateline \\ News Category

Op 25 augustus was de laatste wedstrijd van het Groene Hardloopcircuit 2019. In de hitte liepen 172 deelnemers over de mooie polderwegen van Harmelen. Het eindklassement is bekend, en de cadeaubonnen en goodybags kunnen opgehaald worden!

Wijnand Fransen heeft over de vier hardloopwedstrijden het beste resultaat behaald, en is de winnaar van het Groene Hardloopcircuit 2019! Met slechts vier punten achterstand heeft Merlijn Gootjes de tweede plaats in de wacht gesleept. Gerard Hagoort stijgt vijf plaatsen, en verovert de derde plaats in het klassement.


Alle organisatoren van het GHC bedankt! Totaal hebben dit jaar ruim 1200 deelnemers meegelopen in het circuit, en een ding kunnen we jullie al verklappen...volgend jaar doen we het weer!

 

Organisatie GHC bedankt!

Groene hardloopcircuit


Alle organisatoren van het GHC bedankt! Totaal hebben dit jaar ruim 1200 deelnemers meegelopen in het circuit, en een ding kunnen we jullie al verklappen...volgend jaar doen we het weer!